Valikko Sulje

Sauna avataan ti 2.6.2020

Pyhäselän avantouimarit ry tiedottaa:

Avantosauna on ollut suljettuna 16. maaliskuuta lähtien ministerien tiedotustilaisuuden jälkeen. Hallituksen ohjeistusten muuttuessa avaamme saunan tiistaina 2.6. alkaen. Toimimme yleisten ohjeiden mukaan ja seuraamme Korona-tilannetta. Tilanteen muuttuessa toimimme uusien ohjeistusten mukaan.

Sauna on avoinna joka päivä klo 13-22. Tällä pyrimme turvaamaan sen, että kaikki halukkaat ehtivät saunomaan aukioloaikojen puitteissa. Varhaiset iltapäivän tunnit ovat tarkoitettu riskiryhmiin kuuluville.

Huomioithan ettei seura pysty takaamaan muiden terveyttä. Jokainen saunoja on itse vastuussa omasta terveydestään ja jos kuulut/läheisesi kuuluu riskiryhmään, harkitsethan saunomaan tuloa.

Jokaisen saunojan vastuulla on noudattaa yleisiä turvallisuusohjeita:

– Älä tule saunalle, mikäli kärsit flunssaoireista.

– Turvavälejä tulee noudattaa pukuhuoneissa, saunassa ja uimassa käydessä. Pukuhuoneisiin ei saa jäädä oleskelemaan. Myös pihalla vilvoitellessa tulee noudattaa turvavälejä. Pihalle on tuotu lisää penkkejä tämän helpottamiseksi.

– Jos pukuhuoneessa tai saunassa on ruuhkaa, odota rauhassa vuoroasi pihalla.

– Ruuhka-aikoja kannattaa välttää. Suosituimpia aikoja talvella oli klo 19-20.30 välinen aika

– Muistathan että Pyhäselän avantouimarit toimivat talkooperiaatteella: jokaisen saunojan vastuulla on huolehtia hyvästä sauna- ja pukuhuonehygieniasta. Kädet tulee pestä ennen ja jälkeen saunalle tuloa kotona. Saunalla on pukuhuoneissa käsidesiä ja SITÄ TULEE KÄYTTÄÄ. Käytäthän peflettiä saunassa ja pyyhettä pukuhuoneessa suojaamassa penkkejä.

Sauna siivotaan kahdesti viikossa: maanantaisin ja torstaisin Marttojen toimesta. Kaikkina päivinä saunojat voivat itse puhdistaa tullessaan ja lähtiessään pintoja, joihin koskevat saunalle, tuoduilla välineillä.

Turvallisia saunahetkiä! Nautitaan leppeistä löylyistä ja lämpimästä vedestä. Pystytään terveinä ja huolehditaan yhdessä kaikkien turvallisuudesta saunalla.