Valikko Sulje

PAU ry:n avantouintipaikka sijaitsee Reijolassa, Pyhäselän rannalla, noin 10 km Joensuusta etelään. Seuralla on puulämmitteinen sauna pukuhuoneineen, puuvarasto ja puucee. Saunalla ei ole suihkuja tai muuta peseytymismahdollisuutta, eikä juomakelpoista vettä.

Tarvittavat varusteet: uimapuku, pyyhe ja laudeliina. Kertakäyttöisen liinan saa paikan päällä voimassa olevan hinnaston mukaan. Saatat tarvita myös tossut sekä juomavettä, mehua tai vastaavaa. HUOM: Alkoholi on ehdottomasti kielletty turvallisuussyistä.

Saunan ovi on auki, jos paikalla on jäseniä. Puuvarasto on lukossa ja vain jäsenten käytössä. Puuceen avain löytyy saunan ilmoitustaululta.

Ruuhkaisimmat ajat ovat tiistaisin, torstaisin sekä sunnuntaisin klo. 19-21. Jos omiin aikatauluihin sopii, niin kannattaa ajoittaa saunominen muuhun ajankohtaan. Muussa tapauksessa kannattaa varautua odottamaan hetki omaa saunomisvuoroa.

Talvella on käytössä avantopumpput. Ennen avantoon menoa kannattaa tarkistaa että ne ovat pois päältä. Ulkokäytävä ja portaat lämmitetään, mutta ne voivat olla jäässä ja liukkaat eri sääoloissa. Viralliset talviuintiohjeet löydät seuran Turvallisuus sivuilta. Tervetuloa!

Sauna sijaitsee satama-alueen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Haapaniementie 51a, 80330 Joensuu.

Katso saunan sijainti tai ajo-ohjeet myös Google Maps sivuilla.

Päivitetty huhtikuussa 2024