Valikko Sulje

Joulukuun jäsenkirje

Hyvä Pyhäselän Avantouimarit ry:n jäsen,

Perinteisten joulumyyjäisten aika alkaa olla lähellä 🎄! Olisiko jäsenistöstä halukkaita talkoilemaan ja tulemaan myymään tuotteita itsenäisyyspäivänä 6.12 saunalle? Jos olet kiinnostunut asiasta, laitathan viestiä .

Jos talkoolaisia ei ilmoittaudu, pidetään myyjäiset itsepalveluperiaatteella. Säilyviä tuotteita voi alkaa tuoda saunalle 27.11. Molemmissa pukuhuoneissa on laatikot tavaroita varten. Toivommekin että ne jäsenet, jotka lahjoittavat tuotteita myyntiin, hinnoittelevat ne valmiiksi.

Jäsenistöltä on tullut toive ”leppoisten löylyjen saunomisajasta”. Olemme aiemmin kokeilleet kuutamouintia ja ne ovat olleet suosittuja. Kokeilemmekin nyt joulukuun ajan että tiistaisin  klo. 13-15, torstaisin klo. 14-15.30 ja sunnuntaisin klo. 13-15 olisi ”leppoisten löylyjen” aika.

Uudet portaat on nyt asennettu ja ne toimivat. Kuitenkin talvella on odotettavissa, että hankalissa sääolosuhteissa portaiden pinta jäätyy. Muistakaa varovaisuus aina kun menette avannolle! Huomioitavaa on ettei portaiden pinnasta kannata ”paukuttaa” jäätä pois kumivasaralla, ne voivat mennä rikki.

Pyhäselän Avantouimarit ry 🎅