Valikko Sulje

Jäsenkirje marraskuu

Hyvä Pyhäselän Avantouimarit ry:n jäsen

Saunalla olleet kausimaksut on postitettu niille jäsenille, joille maksu ei mennyt sähköpostitse.

Viime vuotiseen tapaan järjestämme saunalla rannekkeiden jakopäiviä. Toivottavasti mahdollisimman moni käy hakemassa noina päivinä rannekkeensa. Jäsenranneke annetaan kuittia tai kuvakaappausta vastaan.

Rannekkeita saa:

  • Keskiviikkona 10.11 klo 14 – 22
  • Sunnuntaina 14.11 klo 13 – 22
  • Tiistaina 16.11 klo 17 – 22

Joulukuussa pidämme perinteisten joulumyyjäisten tunnelmissa saunalla myyjäisviikon. Myyjäisviikko alkaa itsenäisyyspäivänä 6.12. Jäsenet voivat tuoda myyntiin itse tekemiään käsitöitä sekä muuta myytävää, poislukien elintarvikkeet. Varsinaista myyjäistapahtumaa ei siis järjestetä.

Seuran hallitus päätti kokouksessaan 1.11., että saunalle hankitaan Defibrillaattori. Myyjäisviikon tuotto käytetään defibrillaattorin hankintaan. Toivomme mahdollisimman monen osallistuvan niin saamme tuon tärkeän hankinnan tehtyä. Defibrillaattorin hankintahinta on noin 1700 € ja hankintaan haetaan tukea myös yrityksiltä.

Myyjäisviikon lisäksi sauna on auki itsenäisyyspäivän kunniaksi klo 14–22, lisäksi tarjolla on glögiä ja suklaata tarjolla niin kauan kuin tarjottavaa riittää. Täydennämme tarjoiluastioita pitkin päivää.

Hallitus päätti ottaa saunalle käyttöön MobilePay -maksujärjestelmän, jossa maksaminen tapahtuu mobiilisovelluksella. MobilePayn avulla voi helposti maksaa vierasmaksun tai vierasmaksun sekä pefletin. Asiasta tiedotetaan tarkemmin, kun palvelu on saatu rekisteröityä käyttöön.

Saunalla on erikoisaukioloajat myös jouluna: alkaen 24.12. klo 5:00 ja jatkuen 26.12. klo 22:00 saakka. Uudenvuodenyönä saunoa voi klo 02:00 asti.

Seurallemme etsitään historiikin kirjoittajaa. Jos olet kiinnostunut asiasta, laitathan sähköpostia Avanto@paury.fi

Kiinnostaisiko osallistua talviuinnin SM-kilpailuihin. Ne järjestetään Peurungassa 4.-6.2.2022. Olisipa hienoa jos seurastammekin olisi osallistujia. Jos innostuit, laitathan viestiä avanto@paury.fi.